Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutii tip cilindru pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
43768
25.00lei
Descriere
Cu siguranță, dornici de a explora creativitatea dvs. în ceea ce privește aranjamentele florale, vă prezentăm cu entuziasm Setul de 3 bucăți de cutii tip cilindru special concepute pentru a vă ajuta să dați viață celor mai captivante și elegante compoziții florale. Aceste cutii excepționale reprezintă o alegere ideală pentru pasionații de aranjamente florale, artiști florali sau chiar pentru evenimentele speciale unde fiecare detaliu contează.
Întruchipând perfecțiunea în design și funcționalitate, aceste cutii tip cilindru sunt concepute cu o grijă deosebită pentru a vă ajuta să creați adevărate opere de artă florale. Fie că doriți să împărtășiți bucuria unui moment special, să exprimați emoții sau să decorați spațiul într-un mod inovator, aceste cutii vă permit să o faceți cu stil și rafinament.
Fiecare set conține 3 bucăți de cutii tip cilindru, fiecare având dimensiuni generoase care vă oferă o paletă liberă pentru imaginație. Materialele de înaltă calitate folosite în fabricarea acestor cutii asigură nu doar durabilitate, dar și un cadru elegant pentru frumusețea florilor pe care le veți plasa înăuntrul lor.
Procesul de aranjare a florilor devine o experiență plăcută și captivantă datorită designului ergonomic al acestor cutii. Fiecare detaliu, de la deschiderea ușoară a cutiei, la stabilitatea pe care o oferă aranjamentelor dvs., este gândit cu atenție pentru a vă facilita munca și a vă permite să vă concentrați pe exprimarea artistică.
Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență sau un începător curios, Setul de 3 bucăți de cutii tip cilindru pentru aranjamente florale vă încurajează să explorați și să dezvoltați noi tehnici de aranjare. Capturați frumusețea naturii într-o manieră cu totul nouă, folosind aceste cutii versatile și inspiratoare.
Fie că creați buchete deosebite pentru evenimente importante sau că doriți să decorați cu eleganță interiorul casei dvs., aceste cutii reprezintă suportul perfect pentru visurile dvs. florale. În plus, ele pot fi și o idee minunată de cadou pentru cei dragi, oferindu-le posibilitatea de a-și exprima propriul stil în arta aranjamentelor florale.
În concluzie, Setul de 3 bucăți de cutii tip cilindru pentru aranjamente florale reprezintă nu doar un instrument practic pentru pasionații de floricultură, ci și o fereastră către lumea nesfârșită a creativității și frumuseții naturii. Cu aceste cutii elegante și funcționale, fiecare compoziție florală devine o poveste unică, spusă cu flori și dragoste.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni:
cutie 1         19 x 17 cm
cutie 2         17 x 16 cm
cutie 3         15 x 14 cm
 
Specificatii
Formarotunda
Tipcutii la set
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar