Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Decor perete+unelte pentru aranjamente florale

În stoc
44204
51.00lei
Descriere
Bucură-te de magia naturii în propria ta casă cu ajutorul Setului de Decor Perete și Unelte pentru Aranjamente Florale. Acest set excepțional îți oferă oportunitatea de a transforma spațiul tău într-un adevărat colț de rai floral, unde poți explora și exprima cu ușurință frumusețea naturii prin aranjamentele tale.Fie că ești un pasionat al artei florale sau un începător dornic să-ți dezvolți abilitățile creative, acest set îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a începe. Cu uneltele sale special concepute și accesorii de calitate, vei putea crea aranjamente florale cu adevărat impresionante.Fiecare instrument din acest set este ales cu grijă pentru a-ți facilita procesul creativ. De la foarfece de precizie care permit tăieri fine și detaliate până la pensule cu vârfuri diferite, totul este proiectat pentru a-ți oferi controlul maxim asupra detaliilor aranjamentelor tale. Cu ajutorul accesoriilor incluse, precum panglici elegante, jardiniere versatile și elemente decorative, vei putea adăuga un plus de rafinament și originalitate fiecărui aranjament.Indiferent dacă îți dorești să transformi livingul într-o grădină interioară plină de viață sau să aduci un strop de culoare în birou, acest set îți oferă toate resursele necesare pentru a-ți transforma viziunile în realitate. Poți experimenta cu culori, texturi și forme, creând astfel designuri florale care să reflecte personalitatea ta și să ofere un sentiment de bucurie și conectare cu natura.Dar setul nostru nu oferă doar uneltele necesare pentru aranjamente florale spectaculoase - el oferă și o experiență. Aducând natura în interiorul casei tale, vei beneficia de efectele terapeutice ale plantelor și a florilor asupra stării tale de spirit. Fiecare moment petrecut creând aceste aranjamente este o oază de relaxare și o modalitate de a te deconecta de la agitația cotidiană.
În concluzie, Setul de Decor Perete și Unelte pentru Aranjamente Florale este mai mult decât un simplu produs - este o invitație de a explora arta florală, de a-ți exprima creativitatea și de a încorpora frumusețea naturii în viața ta de zi cu zi. Acest set devine complicele tău în călătoria ta spre un interior plin de viață și frumusețe.
Dimensiuni: 40 x 20 x 11 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar