Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ladita tip sertar pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
34634

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Lădița tip sertar alb pentru aranjamente florale reprezintă accesoriul ideal pentru a da viață și eleganță evenimentelor tale speciale prin aranjamente florale deosebite. Datorită designului său rafinat și funcționalității versatile, această ladă pentru flori îți oferă o modalitate inedită de a expune și valorifica frumusețea naturii.Indiferent că organizezi o nuntă, o petrecere aniversară sau orice alt eveniment important, aranjamentele florale reprezintă un element esențial pentru a crea o atmosferă memorabilă și plină de emoție. Cu lădița tip sertar alb pentru aranjamente florale, vei putea da viață viziunilor tale creative și vei impresiona invitații cu un decor inedit și impresionant.Această ladă pentru flori este fabricată din materiale de calitate superioară, asigurând astfel rezistență și durabilitate în timp. Culoarea albă subtilă și finisajul elegant al lădiței vor adăuga o notă de eleganță și sofisticare fiecărui eveniment în care va fi folosită.O caracteristică esențială a acestei lădițe pentru flori o reprezintă compartimentarea sa inteligentă, care permite aranjarea optimă a florilor și accesorizarea cu elemente decorative, cum ar fi panglici sau funde, pentru a completa designul floral. Astfel, vei avea libertatea de a crea compoziții florale impresionante, adaptate tematicii și atmosferei evenimentului tău.
Lădița tip sertar alb pentru aranjamente florale nu este doar o soluție estetică și practică, ci și un element versatil în decorul evenimentelor. Poate fi folosită ca un punct central al mesei de festivitate, ca parte a decorului pentru altar în cazul căsătoriilor, sau poate fi amplasată strategic pentru a sublinia anumite zone ale evenimentului. Flexibilitatea sa îți permite să îți pui în valoare creativitatea și să aduci un plus de originalitate fiecărui detaliu al decorului floral.În concluzie, lădița tip sertar alb pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru a transforma orice eveniment într-o experiență de neuitat, cu o atmosferă încântătoare și cu o estetică impresionantă. Adaugă un strop de natură și frumusețe fiecărei ocazii speciale cu ajutorul acestei lădițe pentru flori, iar invitații tăi vor fi captivați de farmecul și eleganța aranjamentelor florale create cu pasiune și creativitate.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni:18 x 10 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar