Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurina ursulet flori artficiale+inima pentru aranjamente florale

În stoc
44678
55.00lei

Figurina ursuleț flori artificiale + inimă pentru aranjamente florale este o piesă deosebită ce poate transforma complet modul în care abordăm aranjamentele florale. Această figurină excepțională combină măiestria artistică cu elemente naturale și simbolism profund, oferindu-vă o modalitate unică de a aduce frumusețea naturii în viața dvs. și de a exprima emoții complexe prin intermediul florilor.
Cu o combinație elegantă între forma jucăușă a unui ursuleț și delicatețea florilor artificiale, această figurină este mai mult decât o simplă componentă a unui aranjament floral - este o poveste în sine. Fie că doriți să creați buchete spectaculoase pentru evenimente speciale sau să decorați spațiul dvs. personal cu un strop de eleganță naturală, această figurină oferă o gamă largă de posibilități.
Fiecare floare artificială este realizată cu atenție la detalii, capturând frumusețea și varietatea florilor naturale, astfel încât aranjamentele dvs. să rămână proaspete și înfloritoare pentru totdeauna. Inima aflată în mâinile dragalului ursuleț simbolizează dragostea și pasiunea, adăugând o notă de profunzime și semnificație fiecărui aranjament floral creat cu această figurină.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în arta aranjamentelor florale sau începător, Figurina ursuleț flori artificiale + inimă pentru aranjamente florale vă încurajează să explorați și să experimentați noi moduri de a combina culorile, texturile și forme diferite ale florilor, pentru a crea adevărate opere de artă florale.
Această figurină nu este doar o componentă decorativă, ci devine o parte integrantă a fiecărui aranjament floral. Este o invitație de a vă conecta cu natura într-un mod inovator și personal, punându-vă amprenta creativă asupra fiecărei creații florale. Indiferent dacă alegeți să o folosiți în aranjamente romantice, buchete vesele sau compoziții impresionante, această figurină adaugă o dimensiune suplimentară și o poveste captivantă fiecărui moment în care florile sunt protagoniste.
Încheiați o călătorie în lumea fascinantă a aranjamentelor florale, unde fiecare floare și fiecare detaliu contează, iar Figurina ursuleț flori artificiale + inimă pentru aranjamente florale vă călăuzește cu grație și inspirație pe tot parcursul acestei călătorii. Transformați simplul act al aranjării florilor într-o experiență artistică și emoțională, în care fiecare element adaugă o notă de frumusețe și semnificație aranjamentelor dvs.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 25 cm
Cutia se livreaza neasamblata
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar