Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Floare metal 6 cm roz pentru aranjamente florale

În stoc
414791
4.30lei
Descriere
Floarea metalică de 6 cm în diametru, într-o nuanță elegantă de roz, reprezintă un element deosebit de valoros pentru crearea unor aranjamente florale cu adevărat impresionante. Cu o textură fină și o strălucire subtilă, această floare metalică adaugă o notă de eleganță și rafinament oricărui buchet sau compoziție florală.
Datorită dimensiunii sale de 6 cm, această floare metalică se remarcă prin prezența sa vizibilă, captivând privirile și stârnind admirație. Fie că este folosită ca punct central al unui aranjament sau ca un accent plin de farmec printre alte flori, această floare metalică aduce un plus de valoare și originalitate întregii creații.
Alegerea nuanței de roz nu este întâmplătoare, deoarece acest ton delicat simbolizează afecțiunea, gratitudinea și admiratia. Utilizată în aranjamentele florale, floarea metalică roz aduce cu sine semnificații profunde, transformând un simplu buchet într-o expresie artistică a sentimentelor.
Un alt aspect important al acestei flori metalice este durabilitatea sa. Față de flori naturale care se ofilesc în timp, această floare metalică rezistă cu succes trecerii timpului, menținându-și aspectul impecabil pentru o perioadă îndelungată. Astfel, aranjamentele florale în care este integrată păstrează prospețimea și frumusețea pentru mai mult timp, delectând privirile și inimile celor care le admiră.
În concluzie, floarea metalică de 6 cm în diametru, într-o nuanță elegantă de roz, este un ingredient esențial pentru orice pasionat de arta aranjamentelor florale. Cu un aspect fermecător, semnificații profunde și durabilitate remarcabilă, această floare metalică adaugă o dimensiune aparte fiecărei creații florale. Indiferent dacă este integrată în buchete deosebite, în aranjamente pentru evenimente speciale sau în decoruri interioare sofisticate, floarea metalică roz transformă fiecare context într-o experiență vizuală și emoțională aparte.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar