Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Fluturi lemn bleo 9 cm pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
483175
9.50lei
Descriere
Fluturii din lemn de culoare bleo, având o lungime impresionantă de 9 cm fiecare, reprezintă un set esențial pentru orice pasionat de aranjamente florale și decor interior. Cu un total de 3 bucăți în fiecare set, acești fluturi din lemn sunt nu doar simple accesorii, ci adevărate opere de artă ce aduc un plus de farmec și eleganță oricărei compoziții florale.
Datorită detaliilor delicate și atenției la finisare, acești fluturi din lemn adaugă un element de subtilitate și naturalețe aranjamentelor tale florale. Fie că sunt folosiți în buchete spectaculoase sau în vaze minimalist moderne, acești fluturi se integrează perfect în orice tip de decor. Materialul de calitate superioară și designul precis îi fac să pară aproape reali, aducând un aer primăvăratic și vibrant în împrejurimi.
Această colecție de fluturi din lemn deosebiți nu sunt doar simple elemente decorative, ci și o modalitate de a-ți exprima creativitatea în arta aranjamentelor florale. Poți alege să le amplasezi în mijlocul unui buchet colorat pentru a crea un contrast captivant sau să le dispersezi subtil printre frunzele verzi pentru a imita o scenă direct din natură.
Indiferent de ocazie - fie că este vorba de o nuntă sofisticată, o petrecere elegantă sau doar o simplă îmbogățire a decorului tău de zi cu zi - fluturii din lemn bleo sunt alegerea ideală. Cu un design atemporal și versatilitate în utilizare, acești fluturi pot fi integrate într-o gamă largă de tematici și concepte de design interior.
În concluzie, fluturii din lemn bleo de 9 cm pentru aranjamente florale, setul de 3 bucăți, reprezintă nu doar simple accesorii decorative, ci adevărate opere de artă menite să transforme aranjamentele tale florale în creații unice. Cu atenție la detalii, design elegant și versatilitate remarcabilă, acești fluturi din lemn vor aduce un strop de naturalețe și frumusețe în fiecare colț al spațiului tău.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 9 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar