Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Folie mata+chenar color pentru flori set 20 buc
Recenzii
Adriana
2023-11-28
Multumita
Foarte multumita!

Folie mata+chenar color pentru flori set 20 buc

(1 reviewuri) | În stoc
1C1051
12.00lei
Descriere
"Folie mata+chenar color pentru flori set 20 buc" este o alegere excelentă pentru a aduce o notă de eleganță și prospetime buchetelor tale de flori. Acest set este conceput special pentru a îmbunătăți prezentarea și protecția buchetelor de flori, oferindu-le un aspect încântător și atrăgător. Cu cele 20 de bucăți din acest set, vei avea suficiente materiale pentru a înfășura cu grijă fiecare floare în parte, asigurându-te că acestea ajung în mâinile destinatarului în cea mai bună formă posibilă.
Foliile mate, cu aspect fin și textură plăcută la atingere, adaugă o notă sofisticată aranjamentelor tale florale. Ele nu numai că protejează florile de influențele exterioare nedorite, cum ar fi schimbările bruște de temperatură sau lovituri minore, dar și păstrează prospețimea acestora pentru o perioadă mai îndelungată. Datorită caracteristicilor lor opace, aceste folii conferă buchetelor un aspect subtil și rafinat, punând în valoare culorile și formele florilor.
Chenarele colorate, incluse în acest set, adaugă un plus de culoare și creativitate aranjamentelor tale florale. Cu o gamă variată de nuanțe și modele, poți personaliza fiecare buchet în funcție de preferințele tale sau de ocazia specială pentru care este destinat. Aceste chenare sunt ușor de aplicat și pot fi ajustate pentru a se potrivi perfect fiecărei dimensiuni de buchet.
Pentru orice pasionat de flori sau florărie, acest set este un instrument esențial pentru a crea și a împărtăși frumusețea naturii cu cei dragi. Indiferent dacă dorești să pregătești buchete pentru ocazii speciale sau să împărtășești gesturi de afecțiune, "Folie mata+chenar color pentru flori set 20 buc" îți oferă tot ce ai nevoie pentru a face acest lucru cu eleganță și stil. Acesta este partenerul tău de încredere în ambalarea și prezentarea florilor, aducând un zâmbet pe fețele celor care le vor primi.
Dimensiuni  58 x 58 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar