Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Gainuse pe bat pentru aranjamente florale set 4 buc

În stoc
7608
6.00lei
Descriere
Setul de 4 bucăți de găini pe băț pentru aranjamente florale reprezintă o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă o notă distinctivă și proaspătă aranjamentelor florale. Fie că sunteți un profesionist în arta designului floral sau un pasionat al decorării interioare, aceste accesorii creative vă vor inspira să creați compoziții florale cu adevărat remarcabile.
Fiecare găinușă este confecționată cu atenție la detalii, astfel încât să ofere un aspect autentic și să fie în armonie cu mediul natural al florilor. Dimensiunile lor perfect echilibrate permit amplasarea strategică în buchete, aranjamente de masă sau chiar în decorarea locurilor de evenimente. Datorită bățului solid pe care sunt fixate, aceste găini pot fi ușor integrate în diverse suporturi, vase sau oaze florale.
Aranjamentele florale sunt o formă de artă care cere inovație și originalitate. Cu aceste găini pe băț, veți avea oportunitatea de a adăuga un element jucăuș și inedit creațiilor voastre. Cu fiecare găinușă având propriul său farmec și personalitate, veți putea să explorați nenumărate variante de a le integra în compozițiile dvs., fie că doriți să subliniați eleganța unei petreceri, să aduceți bucurie într-o zi obișnuită sau să decorați spațiul de lucru într-un mod plin de viață.
Acest set versatil de găini pe băț pentru aranjamente florale este potrivit pentru orice ocazie sau sezon. Puteți să le utilizați în timpul primăverii pentru a sublinia proaspătura și renăscutul naturii sau în timpul iernii pentru a aduce un strop de căldură și culoare în peisajul alb. Datorită durabilității și calității materialelor folosite, aceste accesorii pot fi refolosite de nenumărate ori fără să-și piardă din strălucirea inițială.
În concluzie, setul de 4 bucăți de găini pe băț pentru aranjamente florale este o investiție ideală pentru cei care își doresc să aducă un plus de creativitate și originalitate în arta designului floral. Fie că sunt utilizați în scopuri personale sau profesionale, acești mici prieteni fermecători vor transforma fiecare aranjament floral într-o capodoperă vizuală, cu un farmec rustic și natural. Alegeți acest set pentru a vă exprima pasiunea pentru frumos și pentru a aduce bucurie celor din jur prin intermediul aranjamentelor florale unice și memorabile pe care le veți crea.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 3,5 x 22  cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar