Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Garoafe din flori artificiale

În stoc
4035
3.60lei

Înfrumusețează-ți spațiul cu eleganță și prospețime prin aceste splendide garoafe din flori artificiale, concepute cu măiestrie pentru a aduce natura în inima locuinței tale. Aceste aranjamente florale rafinate și sofisticate reprezintă alegerea perfectă pentru a aduce o notă de culoare și farmec în orice încăpere.Fie că vrei să decorezi living-ul, biroul, sărbătoriile sau evenimentele speciale, garoafele din flori artificiale vor oferi o atmosferă aparte, fără a necesita prea multă întreținere. Realizate cu o atenție meticuloasă la detalii, aceste flori artificiale îmbină cu succes frumusețea naturii cu avantajele unei durate de viață îndelungate, asigurându-ți un decor viu și proaspăt pentru mult timp înainte.
Fiecare aranjament floral este alcătuit cu grijă, combinând culorile vii ale garoafelor artificiale cu alte elemente florale, creând astfel opere de artă florale cu adevărat unice. Indiferent de gusturile tale și de stilul preferat, vei găsi cu siguranță aranjamentul potrivit care să-ți reflecte personalitatea și să se potrivească perfect în locul dorit.Calitatea superioară a materialelor folosite asigură un aspect realist, uimitor de similar cu floriile proaspete, astfel încât nimeni nu va ști că sunt artificiale decât dacă le-ar atinge. Poți să le amplasezi în vase elegante sau să le folosești ca elemente de decor în buchete sau alte compoziții florale, obținând un efect vizual impresionant și inspirat din natură.
Deoarece aceste garoafe din flori artificiale nu necesită apă, lumină solară sau îngrijire constantă, vei economisi timp prețios și vei beneficia mereu de o atmosferă primitoare și însorită în locuința ta. Cu toate aceste avantaje, aranjamentele florale cu garoafe artificiale devin alegerea ideală pentru persoanele cu un program aglomerat, dar care doresc să se bucure de frumusețea și rafinamentul pe care natura le oferă.
Încântă-ți simțurile și celebrează frumusețea vieții cu ajutorul acestor garoafe din flori artificiale și creează o ambianță plină de armonie și bucurie în fiecare colț al casei tale. Îndrăznește să adaugi un strop de natură atemporală în viața ta cu ajutorul acestor aranjamente florale remarcabile
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 7 x 45 cm
 



COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar