Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda frunze artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
8194
26.00lei
Descriere
Ghirlanda frunze artificiale pentru aranjamente florale aduce un aer proaspăt și natural oricărui decor. Această minunată ghirlandă este concepută pentru a completa cu eleganță aranjamentele florale, aducând un farmec aparte în orice împrejurare. Frunzele artificiale sunt realizate cu atenție la detalii, imitând perfect aspectul și textura frunzelor naturale. Cu o varietate bogată de nuanțe și forme, această ghirlandă este perfectă pentru a adăuga un strop de verdeață și viață în fiecare spațiu. Indiferent dacă este folosită în aranjamente florale pentru evenimente speciale sau în decorul de zi cu zi, această ghirlandă va impresiona cu siguranță prin frumusețea și versatilitatea sa.
Dimensiuni   100 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar