Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda lemn inima color pentru decoratiuni florale

În stoc
064996
4.00lei
Descriere
Ghirlanda din lemn în formă de inimă colorată pentru decorarea aranjamentelor florale este un element distinctiv și elegant care adaugă un plus de rafinament și farmec evenimentelor tale speciale. Această ghirlandă realizată din lemn de cea mai înaltă calitate este concepută pentru a oferi o notă caldă și autentică aranjamentelor tale florale, aducând un element de natură și rustic în decorul evenimentului tău.
Fie că organizezi o nuntă, o petrecere de botez sau o altă ocazie specială, această ghirlandă din lemn în formă de inimă se va integra perfect în aranjamentele tale florale, aducând o atmosferă romantică și plină de căldură. Fiecare detaliu al acestei ghirlande a fost atent lucrat pentru a oferi o calitate superioară și pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de design și estetică.
Cu culorile sale vibrante și variate, această ghirlandă adaugă un strop de culoare și vitalitate buchetelor tale florale, transformând întregul aranjament într-o operă de artă florală. Lemnul de calitate superioară asigură durabilitatea și rezistența acestei ghirlande, astfel încât să poți bucura de frumusețea ei în timp îndelungat.
Fiecare detaliu al acestei ghirlande este gândit pentru a se potrivi perfect în contextul aranjamentelor florale, oferind o notă de eleganță și sofisticare. Adaugă această ghirlandă din lemn în formă de inimă în decorul tău floral pentru a crea un mediu plin de emoție și frumusețe. Este alegerea perfectă pentru cei care apreciază un stil unic și autentic în decorarea evenimentelor speciale. Transformă-ți aranjamentele florale în opere de artă memorabile cu ajutorul acestei ghirlande de lemn cu inimă colorată.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 8 x 13 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar