Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Iarba artificiala pampas+ghiveci

În stoc
8159
45.00lei
Descriere
Iarba artificială Pampas + ghiveci reprezintă o alegere excelentă pentru cei ce doresc să aducă frumusețea naturii în propriul spațiu interior, fără a fi nevoiți să se preocupe de îngrijirea și întreținerea plantelor naturale. Această variantă de iarbă artificială aduce o notă proaspătă de verdeață și eleganță în orice mediu, aducând cu sine beneficiile estetice și funcționale ale plantelor naturale, dar fără inconvenientele asociate.Iarba artificială Pampas + ghiveci se remarcă prin aspectul său autentic și detaliile bine conturate, replicând cu măiestrie frumusețea ierburilor naturale. Realizată din materiale de înaltă calitate, acestă iarbă artificială păstrează aspectul ei vibrant pe parcursul anotimpurilor, nefiind afectată de schimbările meteorologice sau de condițiile de iluminare din mediul înconjurător.
Unul dintre avantajele majore ale ierbii artificiale Pampas + ghiveci este că aceasta nu necesită îngrijire specifică. Nu veți mai fi nevoit să udați, să tundeți sau să fertilizați planta, fiind o soluție ideală pentru cei cu un stil de viață agitat sau pentru persoanele care nu au timp să se ocupe de plantele naturale. În plus, nu există riscul de a dezvolta alergii sau reacții adverse, deoarece iarba artificială nu conține polen sau substanțe chimice nocive.Acest tip de iarbă artificială este ideal pentru amenajarea diferitelor spații interioare, precum living-uri, birouri, hoteluri, restaurante sau spații comerciale. De asemenea, poate fi integrată în designul grădinilor interioare sau al teraselor, creând un ambient plăcut și relaxant. Fiind disponibilă în diverse dimensiuni și forme, iarba artificială Pampas + ghiveci se poate adapta cu ușurință cerințelor specifice ale fiecărui mediu, de la proiecte mici și discrete, până la amenajări spectaculoase și generoase.
Durabilitatea și rezistența sunt alte caracteristici remarcabile ale acestei ierburi artificiale. Datorită materialelor de calitate superioară și a tehnologiei de fabricație avansate, iarba artificială Pampas + ghiveci poate rezista în timp, menținându-și culoarea și aspectul autentic, fără să se deterioreze sau să se decoloreze. Astfel, investiția în această iarbă artificială se traduce într-un produs de calitate, ce va oferi satisfacție pe termen lung.În concluzie, iarba artificială Pampas + ghiveci este o soluție practică, estetică și ecologică pentru a aduce frumusețea naturii în locuința sau spațiul dvs. de lucru. Fără a necesita îngrijire specială, această iarbă artificială vă va bucura cu aspectul său autentic și proaspăt pe tot parcursul anului. Indiferent de mediul în care este amplasată, iarba artificială Pampas + ghiveci va aduce o notă de eleganță și rafinament, creând un ambient plăcut și reconfortant. Optați pentru iarbă artificială și bucurați-vă de beneficiile ei pe termen lung
Dimensiuni  50 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar