Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ingeras+pene pentru aranjamente florale

În stoc
44461
10.50lei
Descriere
Dacă sunteți pasionat de arta aranjamentelor florale și căutați să aduceți un aer proaspăt și elegant în spațiul dvs., atunci Setul nostru Ingeraș și Pene pentru Creații Florale Desăvârșite este alegerea perfectă pentru voi. Cu o combinație inspirată între elementele delicate ale îngerului și frumusețea naturală a penelor, acest set este instrumentul ideal pentru a vă transforma viziunile florale în realitate.
Aranjamentele florale au fost întotdeauna o modalitate minunată de a exprima emoții și a îmbogăți estetica oricărui mediu. Fie că doriți să decorați o nuntă elegantă, o petrecere aniversară sau pur și simplu să adăugați o notă de frumusețe în propria casă, acest set vă oferă resursele necesare pentru a realiza creații care să impresioneze și să inspire.
Ingerașii sunt simboluri atemporale ale inocenței și protecției divine. În acest set, fiecare ingeraș este fin lucrăt și detaliat, realizat cu grijă pentru a aduce un sentiment de sublim în orice aranjament floral. Fie că îi plasați strategic printre flori sau îi integrați ca element central al creației, acești mici îngerași vor aduce un sentiment de armonie și încântare.
Penele, pe de altă parte, adaugă o notă de ușurință și eleganță. Fie că optați pentru penelor moi și pufoase sau pentru cele mai rigide și expresive, acestea pot fi utilizate pentru a conferi mișcare și grație aranjamentelor dvs. florale. Cu o varietate de dimensiuni și nuanțe disponibile în acest set, veți avea libertatea de a explora diferite stiluri și tehnici de aranjare.
Indiferent dacă sunteți un aranjor floral experimentat sau abia începeți să vă explorați creativitatea în acest domeniu, Setul Ingeraș și Pene pentru Creații Florale Desăvârșite vă oferă oportunitatea de a aduce ceva cu adevărat unic și personal în fiecare creație. Fiecare detaliu al acestui set a fost conceput cu grijă, pentru a vă oferi resursele necesare de care aveți nevoie pentru a da viață viselor voastre florale.
Încheiați fiecare zi într-un mod frumos și inspirat, creând aranjamente florale care să aducă bucurie nu doar dvs., dar și celor din jurul vostru. Investiți în calitatea și frumusețea acestui set și veți descoperi că posibilitățile pentru creații florale inovatoare și remarcabile sunt nelimitate. Adăugați un strop de magie în fiecare petală cu Setul Ingeraș și Pene pentru Creații Florale Desăvârșite.

Dimensiuni 7 x 10 cm

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar