Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Ingerasi pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
44248
19.00lei

Dacă sunteți în căutarea acelui element special care să transforme aranjamentele florale în opere de artă autentice, setul nostru de 3 bucăți de îngerași pentru aranjamente florale este alegerea ideală. Cu detalii meticuloase și o atenție deosebită acordată formelor și expresiilor, acești îngerași aduc o dimensiune magică și o aură angelică oricăror creații florale.Fie că creați buchete impresionante pentru evenimente speciale, aranjamente de masă sofisticate sau decoruri pentru momente unice, acești îngerași vor aduce cu sine o eleganță subtilă și o senzație de adâncă conexiune cu natura. Fiecare bucată este fin lucrata, de la aripile delicate care captează lumina într-un mod fermecător până la pozițiile grațioase ale corpului, care adaugă o notă de mișcare și dinamism întregului aranjament.Materialul de calitate superioară din care sunt confecționați îngerașii noștri garantează rezistență în timp și o durabilitate remarcabilă, astfel încât creațiile dvs. să rămână proaspete și impresionante pe termen lung. Fiecare detaliu este sculptat cu migală și vopsit manual cu nuanțe de culori vii, aducând la viață emoția și frumusețea fiecărei piese.Aranjamentele florale devin experiențe senzoriale de neuitat atunci când îngerașii noștri intră în scenă. Oferiți un cadou inedit cuiva drag sau completați-vă propria colecție de elemente decorative cu acești mici îngerași fermecători. Fiecare set conține 3 bucăți unice, fiecare având o poziție și expresie distinctă, ceea ce le conferă un farmec aparte și o versatilitate în utilizare.
Transformați-vă evenimentele în povești vizuale impresionante cu ajutorul acestor îngerași pentru aranjamente florale. Bucurați-vă de farmecul lor atemporal și adăugați o notă subtilă de splendoare naturii în fiecare colț al decorului dvs. Alegeți setul de 3 bucăți de îngerași pentru aranjamente florale și transformați-vă creațiile în opere de artă florale desăvârșite.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 6,5 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar