Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima decupata 20 cm cu stativ din burete umed pentru flori

În stoc
2392
39.00lei
Descriere
Inima decupată de 20 cm cu un stativ realizat din burete umed pentru flori este un produs perfect pentru a crea aranjamente florale deosebite și elegante. Această inimă decupată este ideală pentru a adăuga o notă romantică și plină de farmec evenimentelor speciale, precum nunți, aniversări sau chiar pentru a încânta persoana iubită într-o zi obișnuită.Stativul din burete umed asigură o hidratare optimă a florilor, menținându-le proaspete și frumoase pentru o perioadă mai lungă de timp. Buretele absoarbe și menține apa într-un mod eficient, oferind astfel nutrienții necesari florilor pentru a rămâne vibrante și pline de viață.Cu ajutorul acestei inimi decupate și a stativului din burete umed, puteți da viață aranjamentelor florale cu ușurință și creativitate. Fiind versatilă și ușor de utilizat, această inimă decupată poate fi personalizată în funcție de preferințele și stilul dumneavoastră. Puteți adăuga flori de diverse culori și texturi, frunze verzi pentru a crea un contrast plăcut sau chiar accesorii suplimentare, cum ar fi panglici sau pene, pentru a adăuga un plus de eleganță.
 Cu ajutorul acestui produs, puteți transforma orice spațiu într-o oază de frumusețe și culoare, aducând bucurie și emoții pozitive celor din jur.
Descoperiți magia aranjamentelor florale și puneți în valoare frumusețea naturii cu ajutorul inimii decupate de 20 cm și a stativului din burete umed pentru flori. Oferiți un cadou memorabil sau decorați evenimentele cu un farmec aparte cu ajutorul acestui produs deosebit.
Dimensiuni: 20 x 18 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar