Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasari color+clips pentru aranjamente florale set 12

În stoc
7833
42.50lei
Descriere
Setul de 12 clips pentru aranjamente florale "Pasări Color+" aduce o notă distinctă și elegantă oricărui buchet sau compoziție florală. Aceste clipsuri excepționale sunt nu doar funcționale, ci și decorative, oferind posibilități nelimitate în ceea ce privește prezentarea aranjamentelor florale.
Fie că sunteți un pasionat al florilor sau un profesionist în arta aranjamentelor florale, acest set de clipsuri vă va captiva imaginația și vă va permite să creați adevărate opere de artă cu flori. Fiecare clips vine într-o nuanță vibrantă și fermecătoare, inspirată din culorile și nuanțele naturii.
Pasărea simbolizează libertatea, frumusețea și grația, iar aceste clipsuri în formă de pasăre aduc aceste calități în fiecare aranjament floral. Cu un design atent lucrat, detaliile delicate și culorile vii adaugă un plus de farmec și personalitate fiecărui buchet sau aranjament în care sunt utilizate.
Materialele de înaltă calitate folosite în fabricarea acestor clipsuri garantează rezistența și durabilitatea lor în timp. Acestea pot fi utilizate pentru aranjamente florale speciale de evenimente, precum nunți, botezuri, aniversări sau alte ocazii festive. De asemenea, ele pot fi folosite pentru a transforma aspectul oricărui spațiu de interior într-unul plin de viață și culoare.
Indiferent dacă doriți să adăugați un element deosebit de inedit aranjamentelor dvs. de zi cu zi sau să creați compoziții florale impresionante pentru evenimente importante, setul de 12 clipsuri "Pasări Color+" pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Lăsați-vă inspirația să zboare liber și să transforme fiecare buchet într-o operă de artă florală cu ajutorul acestor clipsuri deosebite.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 9 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar