Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Platou lemn color tip frunza pentru aranjamente florale

În stoc
064775
11.00lei
Descriere
Platoul din lemn cu un design colorat de tip frunză reprezintă alegerea perfectă pentru a da viață aranjamentelor florale și pentru a aduce o notă proaspătă și naturală în decorul fiecărui spațiu. Acest produs excepțional combină eleganța lemnului cu frumusețea detaliilor inspirate din frunze, creând astfel o piesă versatilă și atrăgătoare.
Cu o textură fină și o paletă de culori vesele, platoul de lemn este ideal pentru a găzdui aranjamente florale spectaculoase. Fie că este vorba despre evenimente speciale, nunți romantice sau doar despre împrospătarea aspectului interior, acest platou adaugă un element deosebit în fiecare context.
Aranjamentele florale sunt transformate în adevărate opere de artă atunci când sunt plasate pe acest platou. Fiecare detaliu al acestuia, de la marginile frumos conturate care amintesc de forme naturale, până la finisajul de înaltă calitate, subliniază rafinamentul și atenția pentru estetică.
Materialul din lemn aduce căldură și autenticitate, iar finisajul impecabil subliniază calitatea superioară a produsului. Forma de frunză este nu doar decorativă, ci și funcțională, oferind un cadru elegant în jurul căruia pot fi plasate flori și plante într-un mod ingenios și atrăgător.
Indiferent dacă doriți să creați un punct focal în sufragerie, să decorați o masă festivă sau să aduceți natura în interiorul biroului sau al spațiului comercial, platoul din lemn pentru aranjamente florale este alegerea potrivită. Prin simbioza sa între natură și design, acest platou transformă simplul act de a aranja flori într-o experiență artistică și plină de bucurie. Adăugați o notă de prospețime și eleganță în fiecare colț al mediului dumneavoastră, cu acest minunat platou de lemn cu design inspirat din frunze.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 18 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar