Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola tricolor pentru aranjamente florale

În stoc
5444
24.00lei
Descriere
Rola tricolor pentru aranjamente florale este un instrument deosebit de util și versatil pentru pasionații de aranjamente florale, atât cei amatori cât și cei profesioniști. Această rola tricoloră este special concepută pentru a aduce un plus de culoare, creativitate și eleganță aranjamentelor tale florale.
Aranjamentele florale sunt o artă subtilă și plină de frumusețe, iar cu această rola tricoloră, vei putea aduce în viață o varietate de stiluri și teme pentru evenimente precum nunți, botezuri, aniversări sau chiar pentru decorul interior al casei tale. Fie că dorești să creezi buchete impresionante, aranjamente de masă rafinate sau accente florale decorative, această rola tricoloră îți oferă resursele necesare pentru a-ți exprima creativitatea în cea mai plină măsură.
Produsul nostru este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să poți lucra cu încredere și să obții rezultate impecabile. Rola tricoloră este compusă din trei culori complementare, alese cu grijă pentru a se potrivi armonios cu o varietate largă de flori și nuanțe. Aceste culori sunt vibrante și durabile, menținându-și strălucirea chiar și în condiții de expunere la lumină și umiditate.
Datorită designului său ergonomic, rola tricoloră pentru aranjamente florale se manevrează ușor și precis. Poți crea linii fine sau detalii complexe, adăugând un plus de profunzime și rafinament aranjamentelor tale. De asemenea, rola tricoloră este potrivită atât pentru cei cu experiență în arta floristică, cât și pentru cei care abia își descoperă pasiunea pentru această activitate captivantă.
În concluzie, rola tricoloră pentru aranjamente florale este un instrument esențial pentru oricine dorește să aducă o notă de eleganță și farmec aranjamentelor florale. Cu ajutorul acestei role tricolore, vei putea transforma florile în opere de artă și vei putea să îți exprimi personalitatea și creativitatea în fiecare detaliu. Indiferent de eveniment sau context, acest produs îți oferă posibilitatea de a crea aranjamente florale care să impresioneze și să încânte privirile tuturor.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 0,5 cm x 50 m
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar