Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Sertar decorativ lemn gri pentru aranjamente florale

În stoc
34448
13.00lei

Sertarul decorativ din lemn gri pentru aranjamente florale este o piesă deosebită ce se va dovedi a fi esențială în orice amenajare interioară sau eveniment special. Cu un design elegant și modern, acest sertar aduce un plus de frumusețe și funcționalitate oricărui spațiu în care este plasat.Realizat din lemn de cea mai bună calitate, sertarul decorativ este durabil și rezistent în timp, oferindu-vă posibilitatea să vă bucurați de el pentru mulți ani înainte. Culoarea gri subtilă și rafinată aduce un plus de sofisticare, fiind perfect integrată în diverse tematici de design interior.Datorită dimensiunilor sale generoase, acest sertar devine un suport ideal pentru aranjamentele florale creative și elegante. Indiferent că îl utilizați pentru a decora masa de prânz într-o zi obișnuită sau pentru a adăuga un strop de frumusețe evenimentelor festive, acesta se va dovedi a fi elementul-cheie în captarea privirilor și impresionarea invitaților.Cu ajutorul acestui sertar decorativ pentru aranjamente florale, veți putea exprima cu ușurință creativitatea și simțul estetic, transformând spațiul într-un paradis floral. Datorită compartimentelor bine definite, aranjarea florilor devine o activitate plăcută și organizată, iar rezultatul final va fi unul impresionant și memorabil.
Indiferent dacă sunteți pasionat de design interior, organizator de evenimente sau pur și simplu doriți să vă împodobiți casa cu aranjamente florale spectaculoase, acest sertar decorativ va satisface toate cerințele și va fi un partener de încredere în fiecare proiect.
Dăruind acest sertar decorativ din lemn gri pentru aranjamente florale celor dragi, veți oferi un cadou practic și elegant, care va aduce bucurie și inspirație în viața lor de zi cu zi. Cu siguranță, acesta va fi apreciat ca un gest de bun gust și atenție la detalii.
În concluzie, sertarul decorativ din lemn gri pentru aranjamente florale reprezintă o alegere excelentă pentru cei care apreciază frumusețea naturii și doresc să aducă un strop de eleganță și rafinament în spațiul lor. Indiferent de ocazie sau de contextul în care este utilizat, acest sertar va conferi un farmec aparte oricărui mediu și va transforma aranjamentele florale în opere de artă captivante.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 20 x 9 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar