Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Spray adeziv pentru flori

În stoc
6035
60.00lei
Descriere
Spray-ul adeziv pentru flori este unul dintre cele mai indispensabile accesorii în floristică. Acesta a fost special formulat pentru a oferi o adeziune puternică și rezistentă între diferitele componente ale aranjamentelor florale. Indiferent dacă doriți să lipiți flori proaspete pe o bază de spumă florală sau să fixați elemente decorative într-un buchet, spray-ul nostru vă va ajuta să obțineți rezultate perfecte.
Unul dintre avantajele remarcabile ale acestui spray adeziv este că nu afectează calitatea și prospețimea florilor. Formula sa delicată și non-toxică permite utilizarea sigură și eficientă în apropierea florilor delicate sau sensibile. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eventualele deteriorări sau decolorări, deoarece spray-ul nostru a fost creat pentru a menține aspectul natural și vibrant al florilor dumneavoastră.
Cu acest spray adeziv pentru flori, veți putea explora un univers creativ nelimitat. Nu există limite în ceea ce privește tipurile de aranjamente pe care le puteți realiza. Fie că doriți să creați buchete impresionante pentru nunți sau evenimente speciale, sau să decorați cu eleganță și originalitate spațiul locuinței sau al biroului, acest spray va fi partenerul dumneavoastră de încredere.
Calitatea superioară și rezistența pe termen lung fac din spray-ul nostru adeziv pentru flori un produs de top în industria floristică. Fiind creat de către experți și testat în laborator, acesta garantează o aderență puternică și durabilă, indiferent de condițiile de mediu sau manipularea aranjamentelor. În plus, ambalajul practic și ușor de utilizat vă permite să aplicați spray-ul cu precizie și fără efort.
În concluzie, spray-ul nostru adeziv pentru flori reprezintă un instrument indispensabil pentru toți iubitorii de frumos și pasionații de floristică. Cu această soluție inovatoare și eficientă, puteți transforma simplul aranjament floral într-o adevărată operă de artă. Eliberați-vă imaginația și creați compoziții florale deosebite cu ajutorul acestui spray adeziv de înaltă calitate. Comandați acum și bucurați-vă de frumusețea și durabilitatea aranjamentelor dumneavoastră
Gramaj 400 ml
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar