Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Spray gheata pentru decoratiuni florale

În stoc
6040
12.00lei
Descriere
Cu toate că se apropie sărbătorile de Crăciun, adevărul este că sezonul rece este întotdeauna însoțit de o mulțime de oportunități minunate pentru a crea aranjamente florale cu adevărat speciale. Spray-ul de gheață pentru decorarea aranjamentelor florale este un instrument esențial în trusa oricărui pasionat de design floral, cu atât mai mult în timpul sărbătorilor.
Acest produs de calitate superioară, cunoscut sub numele de "Spray gheata pentru decoratiuni florale," este o alegere perfectă pentru oricine dorește să aducă un strop de magie și strălucire aranjamentelor florale de Crăciun. Este o soluție versatilă și ușor de utilizat care transformă instantaneu orice aranjament floral într-o capodoperă de iarnă. Cu acest spray, puteți obține acel efect minunat de gheață pe fiecare floare și frunză, creând astfel o atmosferă desprinsă din poveștile de iarnă.
Aranjamentele florale de Crăciun sunt o modalitate uimitoare de a aduce un strop de farmec în casa sau la evenimentele festive. Aceste aranjamente nu numai că adaugă frumusețe și prospețime în încăperi, dar și transmit sentimentul călduros al sărbătorilor. Cu Spray-ul de gheață pentru decorarea aranjamentelor florale, puteți adăuga un element deosebit de realist și elegant în crearea aranjamentelor dvs. Această formulă specială oferă un aspect autentic de gheață, care imită cu precizie frumusețea naturii și creează un decor spectaculos pentru Crăciun.
Aranjamentele florale de Crăciun pot varia de la coroane festive și centuri de masă până la buchete deosebite și compoziții de mari dimensiuni. Cu Spray-ul de gheață pentru decorarea aranjamentelor florale, nu există limite pentru creativitatea dvs. Puteți adăuga această magie a gheții pe frunzele de brad, trandafiri, crizanteme sau orice altă floare preferată din aranjamentul dvs. Acest spray conferă un aspect unic și fascinant aranjamentelor dvs. florale de Crăciun.
În plus, Spray-ul de gheață pentru decorarea aranjamentelor florale nu doar adaugă frumusețe, ci și ajută la menținerea prospețimii florilor pentru mai mult timp. Acesta poate crea o barieră subțire și protejatoare care păstrează hidratarea și vitalitatea florilor, făcându-le să arate perfecte pe tot parcursul sezonului festiv. Astfel, veți putea să vă bucurați de frumusețea aranjamentelor florale de Crăciun mai mult timp și să le împărtășiți cu cei dragi fără grija că vor pierde din strălucire.
Pregătiți-vă să transformați fiecare colț al casei sau al spațiului de eveniment într-un decor feeric de iarnă cu ajutorul Spray-ului de gheață pentru decorarea aranjamentelor florale. Cu această unealtă esențială pentru designul floral, veți putea să vă exprimați creativitatea, să aduceți bucurie și să creați amintiri minunate în timpul sărbătorilor de iarnă. Nu mai stați pe gânduri, adăugați acest spray la colecția dvs. de unelte de design floral și vedeți cum transformă simplul în spectaculos în fiecare aranjament floral de Crăciun pe care îl creați. Este momentul să adăugați un strop de gheață în minunatele dvs. creații florale de Crăciun.
Gramaj 150 ml
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar