Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sukulent artficial pentru aranjamente florale

În stoc
3940
8.50lei
Descriere
Sukulentul artificial pentru aranjamente florale reprezintă o adiție excepțională în lumea fascinantă a aranjamentelor florale. Cu o varietate de forme și culori îmbietoare, acest suculent artificial îți oferă oportunitatea de a aduce frumusețea naturii în orice spațiu, fără a necesita întreținere constantă.Indiferent dacă ești un pasionat înflăcărat al artei florale sau doar vrei să aduci o notă proaspătă în decorul casei tale, sukulentul artificial pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Fie că îl folosești în aranjamente complexe sau în simple buchete de flori, acest suculent adaugă o textură distinctă și un farmec aparte.
Unul dintre avantajele majore ale acestui sukulent artificial constă în durabilitatea sa. Dacă în cazul plantelor naturale trebuie să ai grijă de necesitățile lor specifice de udare, lumină și climat, sukulentul nostru artificial nu necesită niciun fel de atenție specială. Poți să îl plasezi în orice colț al casei tale sau în orice încăpere, fără să-ți faci griji că va fi afectat de lipsa de lumină sau de schimbările de temperatură.
În plus, acest sukulent artificial poate fi integrat într-o gamă variată de aranjamente florale. Poți să-l îmbini cu flori vii sau alte elemente decorative pentru a crea un design unic și captivant. De asemenea, dimensiunea și forma lui sunt perfecte pentru a fi integrate în diferite stiluri de aranjamente, de la cele rustice și boho chic până la cele moderne și minimaliste.
Indiferent dacă îl utilizezi în aranjamente de nuntă, centrepiece-uri pentru evenimente sau în decorul zilnic al casei tale, sukulentul artificial aduce mereu un strop de prospețime și originalitate. Astfel, poți transforma orice spațiu într-un colț de natură cu ajutorul acestui minunat suculent artificial pentru aranjamente florale. Optează pentru frumusețea fără efort și adaugă un strop de verdeață și rafinament aranjamentelor tale florale cu acest suculent artificial desăvârșit.
Sukulent pentru aranjamente florale deosebite si diferite decoratiuni florale
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 9 x 13 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar