Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Vas ceramica pentru aranjamente florale

În stoc
44601
14.00lei
Descriere
Vă prezentăm: "Vasul ceramic pentru aranjamente florale" - produsul perfect creat pentru a încânta simțurile și a aduce o eleganță subtilă în orice spațiu. Realizat cu grijă și pricepere de maeștri ceramiști, acest vas este mai mult decât o simplă piesă de decor, ci o operă de artă în sine.Aranjamentele florale au întotdeauna avut puterea de a aduce bucurie și frumusețe în viețile noastre. Fie că vorbim despre evenimente speciale, cum ar fi nunți sau aniversări, sau doar pentru a aduce o notă de prospețime și energie în casă sau birou, aceste compoziții florale reprezintă o expresie a naturii în cea mai sublimă formă.Cu "Vasul ceramic pentru aranjamente florale," experiența dvs. în amenajarea acestor creații florale va atinge noi culmi artistice. Designul său ingenios permite amplasarea aranjamentelor în moduri variate și inedite, permițând astfel manifestarea imaginației și creativității dvs. În plus, forma sa ușor conică și finisajul său delicat, îmbogățit cu detalii inspirate din natură, subliniază frumusețea fiecărei flori și oferă un cadru armonios pentru a le pune în valoare.Materialul ceramic de calitate superioară, folosit în fabricarea acestui vas, adaugă un plus de durabilitate și rezistență, făcându-l potrivit pentru utilizare pe termen lung. Fiind realizat manual, fiecare vas devine o piesă unică, cu caracteristici subtile care îl diferențiază de restul. Combinația dintre tehnici tradiționale și designul contemporan îl face potrivit atât pentru stilurile clasice, cât și pentru cele moderne de decor.
Adăugând "Vasul ceramic pentru aranjamente florale" în colecția dvs. de decorațiuni, veți avea o bijuterie pe care o puteți admira și aprecia de-a lungul anilor. Indiferent dacă doriți să vă răsfățați cu un cadou deosebit pentru dvs. sau să impresionați pe cineva drag, acest vas își va găsi cu siguranță un loc special în sufletul fiecărui pasionat de frumos și natură.Încheiem cuvintele noastre cu gândul că "Vasul ceramic pentru aranjamente florale" vă va inspira și vă va însoți într-o călătorie continuă spre descoperirea frumuseții naturii și a artei florilor. Aduceți o notă de rafinament în viața dvs. și bucurați-vă de farmecul fiecărei flori prin intermediul acestui vas excepțional.
Vase si ghivece din ceramica si sticla.
Dimensiuni: 13 x 11 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar