Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet tuia 35 cm artificiala

În stoc
4099
21.00lei
Descriere
Căutând să aduci o notă vibrantă și proaspătă în decorul tău, dar cu o distincție aparte? Ei bine, iată soluția perfectă - Buchetul nostru de tuia artificială, o capodoperă horticulturală cu o înfățișare autentică și o măiestrie desăvârșită. Fie că vrei să aduci natura în locuința ta sau să îmbogățești atmosfera din spațiile comerciale, acest buchet de tuia de 35 de centimetri este alegerea ideală pentru orice pasionat de frumusețea botanică.Creat cu meticulozitate de artiști înfloriți, fiecare detaliu al acestui buchet este o replică fidelă a frumuseții naturii. Fiecare frunză și ramură a fost modelată cu grijă pentru a reda forma și textura autentică a tuiei veritabile. Indiferent de unghiul din care privești acest buchet, vei fi uimit de nivelul de realism pe care-l emană.
Aranjamentele florale nu se rezumă doar la flori. În acest caz, tuia artificială aduce o notă inovatoare și sofisticată în lumea aranjamentelor. Această planta ornamentală a fost aleasă cu grijă pentru a oferi un echilibru perfect între naturalețe și durabilitate. Fără griji legate de întreținere sau schimbări sezoniere, acest buchet de tuia rămâne întotdeauna proaspăt și vibrant, păstrându-și farmecul în timp.
Indiferent de ocazie, acest buchet de tuia se integrează perfect în diferite setări și stiluri de decor. De la evenimente speciale precum nunți și petreceri până la decorarea spațiilor de birou sau a locuințelor particulare, tuia artificială adaugă un aer sofisticat și un farmec aparte oriunde este amplasată.
Așadar, dacă îți dorești să aduci un strop de natură în viața ta fără compromisuri în ceea ce privește calitatea și estetica, Buchetul de tuia artificială de 35 de centimetri este alegerea ideală. Pregătește-te să fii fermecat de frumusețea acestui buchet și să te bucuri de atmosfera plină de eleganță pe care o va aduce în spațiul tău preferat.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 35 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar