Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta floricele artificiale color

În stoc
8032
14.50lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unor elemente distinctive pentru a adăuga o notă specială aranjamentelor florale, atunci "Crenguța Floricele Artificiale Colorate" este opțiunea perfectă pentru dvs. Aceste minunate floricele artificiale sunt create cu atenție și migală pentru a reproduce cu fidelitate frumusețea naturală a florilor reale. Datorită culorilor vii și detalierii excepționale, acestea pot transforma orice aranjament floral într-o capodoperă vizuală.Fie că doriți să creați buchete de nuntă rafinate, să decorați spațiile interioare sau să aduceți un strop de culoare în evenimentele speciale, "Crenguța Floricele Artificiale Colorate" vă oferă o varietate infinită de posibilități. Fiecare floare artificială este atent selecționată pentru a asigura o coerență în design și calitate, astfel încât să puteți fi siguri că produsele noastre vă vor depăși așteptările.
Alegând aceste floricele artificiale uimitoare, vă veți bucura de avantajele durabilității și rezistenței lor. Datorită materialelor de înaltă calitate utilizate în producție, acestea nu se vor înverzi, ofili sau se usca niciodată. Astfel, aranjamentele florale create cu "Crenguța Floricele Artificiale Colorate" vor rămâne proaspete și vibrante pentru o perioadă îndelungată de timp, păstrând frumusețea inițială și farmecul lor.
Diversitatea nuanțelor și forme disponibile vă permit să vă exprimați creativitatea în cele mai variate moduri. Fie că doriți o combinație sofisticată de culori pastelate sau o explozie de tonuri vii, "Crenguța Floricele Artificiale Colorate" vă oferă opțiunile potrivite pentru a vă transforma ideile în realitate. Puteți alege să le folosiți individual sau să le combinați cu alte elemente decorative pentru a crea compoziții unice și captivante.Indiferent de ocazie, "Crenguța Floricele Artificiale Colorate" adaugă o notă de eleganță și rafinament oricărui spațiu sau eveniment. Fie că doriți să adăugați un strop de frumusețe în locuința dvs., să decorați un eveniment corporate sau să creați un cadou special, aceste floricele artificiale sunt alegerea perfectă pentru a aduce un zâmbet pe buzele oricui le va observa.
Încheiem prin a sublinia faptul că "Crenguța Floricele Artificiale Colorate" reprezintă nu doar o simplă opțiune pentru aranjamente florale, ci o adevărată sursă de inspirație pentru arta decorativă. Fiecare floare este o mică operă de artă în sine, iar atunci când sunt combinate, creează o poveste vizuală captivantă. Așadar, dați frâu liber imaginației și creați aranjamente florale care să încânte privirile și sufletele celor care le vor admira.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 75 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar