Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutii tip inima pentru flori set 3 buc

În stoc
44104
Preț vechi: 45.00 lei
Discount: 5.00 lei
40.00lei
Descriere
Colectia noastră impresionantă de Cutii Tip Inima pentru flori, disponibilă acum într-un set exquis de 3 bucăți, reprezintă cadrul perfect pentru a da viață aranjamentelor florale. Fie că vă doriți să sărbătoriți ocazii speciale, să transmiteți sentimente profunde sau să aduceți bucurie în viața cuiva drag, aceste cutii inimioare sunt alegerea ideală.
Fiecare cutie este meticulos construită pentru a îmbrăca cu eleganță florile alese, transformându-le în adevărate opere de artă florală. Aceste cutii sunt nu doar recipiente, ci și piese decorative pe deplin distincte. Fiecare detaliu este atent gândit, de la designul inimii ce amintește de iubire și afecțiune, până la calitatea materialului și finisajul impecabil.
Nu doar că oferă un mediu propice pentru a crea aranjamente florale uluitoare, dar cutiile tip inimă pentru flori adaugă și un sentiment de rafinament și eleganță oricărui spațiu în care sunt plasate. Indiferent dacă doriți să decorați masa pentru o cină romantică, să împrospătați aspectul biroului sau să creați un colț de relaxare în locuință, aceste cutii sunt versatilitatea personificată.
Aranjamentele florale realizate în aceste cutii tip inimă captează privirile și inimile celor care le privesc. Fie că alegeți flori vibrante și colorate sau buchete delicate și rafinate, cutiile noastre inimioare vor accentua frumusețea naturală a florilor și vor adăuga un element de surpriză. Fiecare cutie devine o părticică dintr-o poveste, un mijloc expresiv de a transmite emoții și trăiri.
Setul nostru conține 3 dimensiuni diferite de cutii inimioare, oferindu-vă posibilitatea de a crea aranjamente florale în stratificări armonioase sau de a le distribui separat pentru a aduce un strop de frumusețe în mai multe locuri. Cu material de calitate premium, aceste cutii sunt menite să reziste testului timpului, păstrându-și aspectul fermecător și durabilitatea pe termen lung.
În concluzie, Cutiile Tip Inimă pentru flori din setul nostru de 3 bucăți sunt nu doar simple accesorii pentru aranjamente florale, ci adevărate opere de artă care îmbină estetica și utilitatea într-un mod excepțional. Fie că doriți să impresionați, să bucurați sau să transmiteți emoții, aceste cutii inimioare vor depăși așteptările și vor aduce un strop de farmec în fiecare moment special.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni:
cutie 1        30 x 29 x 13 cm
cutie 2        27 x 23 x 11 cm
cutie 3        22 x 19 x 9 cm
 
Specificatii
Formainima
Tipcutii la set
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar