Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina ceramica iepuras pentru aranjamente florale

În stoc
44802
6.50lei
Descriere
Figurina ceramică cu reprezentarea unui iepuraș - Un element distins pentru a completa cu eleganță și farmec aranjamentele florale
În căutarea acelor detalii deosebite care să aducă o notă de rafinament și delicatețe în spațiul tău? Figurina ceramică cu un iepuraș adorabil este alegerea perfectă pentru a completa cu eleganță aranjamentele florale din locuința ta sau din orice alt spațiu decorativ. Această piesă fermecătoare de decor, confecționată cu măiestrie din ceramică de înaltă calitate, emană un farmec aparte și adaugă o dimensiune nouă întregii tale estetici interioare.
Caracteristicile acestei figurine ceramice sunt într-adevăr remarcabile. Fiecare detaliu, de la urechile iepurașului până la expresia sa jucăușă și poziția trupului, este realizat cu grijă și precizie. Aceasta nu este doar o simplă figurină, ci o adevărată operă de artă, care captează atenția și stârnește admirație din primul moment.
Aranjamentele florale capătă o nouă dimensiune cu adăugarea acestei figurine ceramice în designul lor. Iepurașul poate fi plasat cu eleganță printre flori, adăugând un element de poveste și farmec întregii compoziții. Indiferent dacă creezi aranjamente florale pentru evenimente speciale, precum nunți sau petreceri, sau pur și simplu dorești să-ți decorezi casa cu un strop de natură și frumusețe, această figurină este alegerea ideală pentru a completa aranjamentele tale florale.
Este important să menționăm versatilitatea acestei figurine ceramice. Nu doar că poate fi folosită în cadrul aranjamentelor florale, dar poate deveni și un element central în diferite decorațiuni tematice sau chiar un cadou deosebit pentru cei dragi. Imaginează-ți surpriza și bucuria de pe chipul unei persoane dragi când vor primi această piesă unică și elegantă, care poate deveni un simbol al afecțiunii și grijii tale.
În concluzie, figura ceramică cu iepuraș pentru aranjamente florale este mult mai mult decât o simplă piesă de decor. Este o expresie a gustului tău rafinat și a atenției tale pentru detalii excepționale. Această figurină adaugă valoare estetică și emoțională aranjamentelor tale florale, transformându-le în adevărate opere de artă. Indiferent dacă dorești să îți împodobești casa sau să oferi un cadou special, această figurină ceramica iepuras pentru aranjamente florale este alegerea perfectă.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 5,5  cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar