Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina ceramica pasare pentru aranjamente florale

În stoc
44805
4.50lei
Descriere
Ești în căutarea acelui element special care să transforme aranjamentele tale florale în opere de artă autentice? Figurina noastră ceramică reprezentând o pasăre este exact ceea ce ai nevoie! Cu o atenție deosebită la detalii și o execuție impecabilă, această figurină pasăre aduce o aură aparte aranjamentelor tale florale.
Fie că dorești să adaugi o notă de subtilitate și eleganță aranjamentelor de nuntă sau să insufli prospime și vitalitate buchetelor pentru evenimente speciale, această figurină ceramică pasăre este accesoriul perfect. Fiecare detaliu, de la penele delicate și până la ochii expresivi ai pasării, este realizat cu mare migală, ceea ce conferă un plus de realism și farmec.
Această figurină pasăre nu este doar un element decorativ, ci devine o parte integrantă a povestea pe care aranjamentele tale florale o spun. Poziționată strategic printre flori sau la baza buchetului, pasărea ceramică aduce o notă de viață și dinamism întregului aranjament.
Realizată din ceramică de cea mai înaltă calitate, această figurină păstrează culoarea și detaliile sale de-a lungul timpului, rămânând un element deosebit în decorul tău, indiferent de eveniment sau ocazie. Fiind rezistentă la factorii externi, această figurină poate fi folosită atât în interior, în aranjamentele pentru evenimente sau decorul casei tale, cât și în aer liber, în grădină sau în spațiile exterioare special create pentru evenimente în aer liber.
Lasă-ți creativitatea să zboare și transformă-ți aranjamentele florale în adevărate opere de artă cu ajutorul acestei figurine ceramice pasăre pentru aranjamente florale. Fiecare eveniment devine special și memorabil atunci când detalii precum acestea sunt luate în calcul. Alege calitatea și rafinamentul pentru evenimentele tale, alegând această minunată figurină ceramică pasăre!
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 6 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar