Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Nasturi lemn pentru aranjamente florale set 10 buc

În stoc
44385
4.50lei
Descriere
Nasturii din lemn pentru aranjamente florale reprezintă o colecție elegantă și versatilă de 10 bucăți, special concepută pentru a aduce un plus de frumusețe și rafinament creațiilor tale florale. Fie că ești un pasionat al artei florale sau un profesionist în domeniu, această colecție de nasturi din lemn îți oferă posibilitatea de a adăuga un detaliu distinctiv și autentic aranjamentelor tale.
Fiecare nasture din acest set este confecționat cu migală din lemn de cea mai înaltă calitate, astfel încât să ofere o notă naturală și ecologică fiecărui aranjament floral în care este integrat. Textura lemnului adaugă o dimensiune tactilă și vizuală deosebită, creând un contrast plăcut cu delicatețea florilor.
Culorile calde ale lemnului se îmbină armonios cu o varietate de paletă cromatică, permițându-ți să explorezi combinații îndrăznețe sau să te orientezi către tonuri mai subtile și elegante. Fie că creezi aranjamente pentru nunti, evenimente speciale, mese festive sau doar pentru a împodobi spațiul tău personal, acești nasturi din lemn aduc cu sine versatilitate și flexibilitate în design.
Datorită detaliilor fine și finisajelor impecabile, acești nasturi se integrează perfect într-o gamă variată de stiluri de aranjamente florale. Poți alege să îi utilizezi ca element central al compozițiilor tale sau să îi distribui strategic pentru a adăuga puncte de interes vizual. Indiferent de abordarea ta, nasturii din lemn vor capta atenția privitorilor și vor sublinia eleganța creațiilor tale.
Încheierea precisă a acestor nasturi asigură faptul că aceștia pot fi atașați cu ușurință la aranjamentele tale florale. Structura lor solidă și rezistentă garantează că vor rămâne fixați în poziție chiar și în timpul transportului sau manipulării. Astfel, vei putea fi sigur că prezentarea impecabilă a aranjamentelor tale va fi menținută pe întreaga durată a evenimentului sau expoziției.
În concluzie, setul de 10 bucăți de nasturi din lemn pentru aranjamente florale reprezintă alegerea ideală pentru a adăuga o notă autentică și sofisticată creațiilor tale florale. Cu atenție la detalii, design versatil și calitate superioară, acești nasturi sunt partenerii perfecți în procesul tău creativ. Transformă-ți aranjamentele florale în opere de artă cu ajutorul acestor minunate accesorii din lemn.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 2 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar