Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola panza model pentru aranjamente florale

În stoc
5410
5.00lei
Descriere
Îți prezentăm cu mândrie Rola de Panză Model pentru Aranjamente Florale, un produs inovator și esențial pentru toți pasionații de artă florală și design interior. Fie că ești un florist profesionist, un decorator de evenimente sau doar un entuziast al frumosului, această rolă de panză va deveni cu siguranță cel mai de încredere asistent în crearea unor aranjamente florale spectaculoase.
Acest produs de înaltă calitate a fost creat cu atenție la detalii și cu gândul la nevoile clienților noștri. Rola de Panză Model pentru Aranjamente Florale vine cu un design unic, inspirat din natură, care îmbină perfect eleganța cu funcționalitatea. Materialul folosit asigură o rezistență sporită și, în același timp, este delicat la atingere, protejând florile prețioase pe care le vei folosi în creațiile tale.
Cu ajutorul acestei role de panză, vei putea da frâu liber imaginației și vei putea crea aranjamente florale memorabile, care vor impresiona orice privitor. Indiferent dacă vizezi o nuntă elegantă, o petrecere tematică sau un eveniment corporativ sofisticat, această rolă de panză îți va facilita procesul de aranjare a florilor, oferindu-ți suportul necesar pentru a da viață viselor tale.
Un avantaj semnificativ al acestei role de panză este faptul că este ușor de utilizat și potrivită pentru o gamă variată de tehnici și stiluri de aranjament floral. Poți crea buchete clasice, aranjamente moderne, grămezi impresionante de flori sau orice altă formă și structură îți dorești să o realizezi. Datorită flexibilității și versatilității sale, această rolă de panză te va ajuta să îți transformi viziunile în realitate.
În plus, Rola de Panză Model pentru Aranjamente Florale este un instrument prietenos cu mediul înconjurător, fiind fabricată din materiale reciclabile și sustenabile. Suntem dedicați protejării mediului și credem că frumusețea artelor florale ar trebui să coexiste armonios cu respectul pentru natură.În concluzie, Rola de Panză Model pentru Aranjamente Florale este partenerul ideal pentru toți iubitorii de flori și frumos. Explorează-ți creativitatea, surprinde-ți clienții și oferă-le evenimentelor tale un farmec unic cu ajutorul acestei role de panză extraordinare. Fii pregătit să transformi orice spațiu într-un paradis floral cu acest instrument inovator și inestimabil.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:  10 cm x 5 yds
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar