Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sul iuta ochiuri mari pentru aranjamente florale

În stoc
5188
18.00lei
Descriere
Sulul de iută cu ochiuri mari pentru aranjamente florale reprezintă alegerea perfectă pentru a aduce un plus de eleganță și farmec oricărui buchet sau compoziție florală. Aceast sul de  de iută, prevăzută cu ochiuri ample, se dovedește a fi un element esențial în creația de ambalaje florale de excepție.Cu o textură naturală și un design gândit pentru a sublinia frumusețea florilor, sulul de iută cu ochiuri mari devine partenerul ideal în orice proiect floral. Este un instrument versatil, creat pentru a încadra și evidenția fiecare detaliu al aranjamentelor florale, adăugând un aspect autentic și rafinat.Ambalajele florale devin cu adevărat remarcabile atunci când se folosește sulul de iută cu ochiuri mari. Fie că creați buchete pentru evenimente speciale sau aranjamente florale pentru decorarea locațiilor, acest produs este alegerea potrivită pentru a conferi unicitate și stil proiectelor dvs.Materialul de înaltă calitate și rezistența sulului de iută asigură durabilitate și stabilitate în timp, menținând aspectul proaspăt și impecabil al aranjamentelor florale. În plus, ochiurile mari permit un mod ușor și creativ de a va juca cu designul, oferindu-vă posibilitatea de a realiza ambalaje florale personalizate și originale.Experimentați frumusețea autentică a naturii în fiecare detaliu al proiectelor dvs. cu sulul de iută cu ochiuri mari pentru aranjamente florale. Fiecare bucată este concepută pentru a vă inspira și a aduce un plus de valoare estetică oricărui aranjament floral. Alegeți calitatea și rafinamentul în ambalajele florale cu acest produs deosebit, care va transforma orice creație florală într-o operă de artă.
Ambalaje flori pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:47 cm x 5 yds
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar