Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Ambalaje pentru flori - Colecția nouă

Ambalaje pentru flori - Colecția nouă

  • Ambalaje pentru flori - Colecția nouă

Ambalaje pentru flori - Colecția nouă

Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți face cuiva este un aranjament floral sau un buchet de flori. Florile sunt tipul de cadou pe care majoritatea oamenilor îl vor aprecia cu adevărat. Florile sunt accesibile și frumoase. Nu contează dacă le cumperi de la florărie sau le iei din grădina ta: un buchet frumos este un cadou minunat și exprimă aprecierea și afecțiunea celui care îl dăruiește. Buchetul de flori este și mai bine pus în valoare de ambalajul cu care este prezentat.

Acordă puțină atenție buchetului, coordonând ambalajul și panglicile cu tipul și culorile florilor. Un mic efort suplimentar va face ca buchetul tău de flori să treacă de la obișnuit la spectaculos.

Ambalajele pentru flori sunt elemente tot atât de importante ca și florile, ele fiind nelipsite din orice florărie. Sunt parte integrantă din orice buchet de flori, indiferent de anotimp sau de ocazia cu care acesta este dăruit.

În ziua de astăzi ambalajele pentru flori sunt de forme, materiale și culori nenumărate; de la colile de hârtie colorată, celofan colorat, role de dantele, organza, suluri de iută sau fizelina și până la poșete de hârtie și pungi din material textil. Imaginație să ai, că materiale există din belșug. Și pentru că veni vorba de materiale, poți să incerci și florile de săpun de la noi și cutiile decorative pe care le recomandăm pentru orice aranjament floral de succes.

Ai o florărie de succes? Dacă da, Celoplast te poate ajuta. Avem 25 de ani de experiență în comercializarea produselor pentru aranjamente și decorațiuni florale. Dispunem de un depozit propriu cu stocuri actualizate în permanență, sistem rapid de livrare în România și UE și prețuri excelente.

Vizitează magazinul nostru online și aprovizionează-ți florăria cu toate cele necesare.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar