Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet mini dalii din flori artificiale

În stoc
3936
10.00lei
Descriere
Buchetul mini de dalii realizat din flori artificiale se constituie ca o alegere minunată pentru cei ce doresc să aducă o notă distinctă de frumusețe în viața lor sau să ofere un dar cu adevărat remarcabil. Acest aranjament floral îmbină măiestria artistică cu rafinamentul naturii, capturând esența delicată a daliei într-o formă atemporală și plină de viață.
Fie că îl plasați în interiorul casei dumneavoastră pentru a aduce un strop de culoare și vitalitate în fiecare colț, sau îl dăruiți cu drag unei persoane speciale, acest buchet mini de dalii din flori artificiale reprezintă o modalitate perfectă de a aduce un zâmbet și bucurie în fiecare zi. Fiecare floare artificială este atent modelată și finisată pentru a reda cu acuratețe forma, textura și nuanțele bogate ale petalelor de dalia autentică.
De la o paletă vibrantă de culori până la detalii realiste care imită nervurile delicate ale petalelor, acest buchet mini de dalii din flori artificiale impresionează prin nivelul său înalt de detaliu și realizare artistică. Acest aranjament floral rafinat poate fi un punct de atracție în orice încăpere, adăugând o notă de eleganță și farmec care rezistă trecerii timpului.
Indiferent dacă doriți să completați decorul casei dumneavoastră cu o notă de natură sau să oferiți un cadou memorabil cu adevărat, buchetul mini de dalii din flori artificiale vă oferă posibilitatea de a sărbători frumusețea florilor fără a fi nevoie să vă faceți griji în privința întreținerii. Fie că îl așezați într-un vas elegant pe masă de cafea sau îl amplasați pe birou pentru a vă însenina ziua de lucru, acest buchet va rămâne mereu proaspăt și plin de culoare, fără a necesita apă sau îngrijire constantă.
Încheind, buchetul mini de dalii din flori artificiale nu este doar un simplu aranjament floral, ci o adevărată operă de artă în sine. Cu fiecare petală atent realizată și fiecare nuanță bogată, acest buchet aduce magia naturii în viața dumneavoastră într-un mod durabil și impresionant. Fiind potrivit pentru diverse ocazii și medii, acest buchet mini de dalii din flori artificiale devine o alegere ideală pentru cei ce caută să aducă o notă de frumusețe și eleganță în fiecare aspect al vieții lor.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 5 x 28 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar