Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghiveci flori+verdeata artificiala

În stoc
8171
29.00lei
Descriere
Dedicat celor care iubesc natura și frumosul, acest ghiveci a fost creat cu pasiune și atenție la fiecare detaliu. Design-ul său sofisticat și materialele de cea mai înaltă calitate îi conferă o prezență fermecătoare, transformând orice colț al casei, biroului sau grădinii într-un paradis verde.Ghiveciul nostru pentru flori și verdeață artificială aduce numeroase beneficii, inclusiv o ușurință și practicitate de neegalat. Nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la udarea plantelor, expunerea la soare sau tăierea frunzelor ofilite. Cu aceste flori și verdeață artificiale de înaltă calitate, puteți recrea atmosfera plăcută a naturii în propriul cămin, în orice moment al anului.Fie că doriți să decorați interiorul casei cu o notă de prospețime verde sau să aduceți o atingere vibrantă în grădină, "Ghiveci flori+verdeata artificiala" este alegerea ideală. Aveți libertatea de a alege dintre o varietate impresionantă de plante, flori și verdeață artificială, pentru a vă personaliza spațiul și a aduce un zâmbet pe chipul celor dragi.Un alt avantaj notabil al acestui ghiveci este rezistența și durabilitatea sa excepțională.De asemenea, având în vedere importanța conservării mediului înconjurător, "Ghiveci flori+verdeata artificiala" contribuie la protejarea naturii prin reducerea utilizării resurselor precum apă și substanțe chimice, în comparație cu plantele naturale. Astfel, vă alăturați demersului global de protejare a planetei și menținerea unui echilibru armonios între om și natură.În concluzie, "Ghiveci flori+verdeata artificiala" reprezintă cu adevărat o inovație revoluționară în lumea florilor și a plantelor ornamentale. Acest produs aduce o combinație perfectă între natură și tehnologie, oferindu-vă o experiență unică și plină de satisfacție. Dăruindu-i frumusețea și prospețimea naturii în fiecare zi, acest ghiveci va deveni cu siguranță piesa centrală a spațiului dumneavoastră și o sursă constantă de bucurie și admirație. Alegeți "Ghiveci flori+verdeata artificiala" și aduceți magia naturii în viața dumneavoastră, fără compromisuri și cu o eleganță de neegalat.
Dimensiuni    20 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar