Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cos oval lemn alb pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
34765

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Cu mândrie prezentăm cosul oval din lemn alb special conceput pentru a sublima orice aranjament floral cu o eleganță desăvârșită. Acest magnific cos din lemn alb, cu forma sa inconfundabilă, este creația ideală pentru a oferi aranjamentelor florale o prezentare excepțională și rafinată.Fabricat cu pricepere și atenție la detalii, acest cos oval din lemn alb reprezintă nu doar un suport funcțional pentru aranjamentele florale, ci și o veritabilă operă de artă, ce va capta admirația tuturor privitorilor. Lemnul de calitate superioară folosit în producția acestui produs conferă durabilitate și stabilitate, asigurând astfel că aranjamentele florale vor fi expuse în cel mai sigur și elegant mod posibil.
Indiferent dacă doriți să creați compoziții florale pentru nunți, evenimente speciale sau doar pentru a înfrumuseța decorul casei dumneavoastră, cosul oval din lemn alb pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Forma sa ușor curbată și dimensiunile generoase permit aranjarea armonioasă a florilor, astfel încât fiecare element să fie învăluit într-o aură de frumusețe.Acest produs versatil se integrează armonios în orice ambient, de la atmosfera sofisticată și elegantă a sălilor de evenimente, până la stilul rustic sau clasic al unei locuințe. Combinația dintre lemnul alb de înaltă calitate și forma sa distinctivă evidențiază atât naturalețea și puritatea florilor, cât și rafinamentul și bunul gust al persoanei care le oferă.Pentru pasionații de artă florală și pentru profesioniștii din domeniu, acest cos oval din lemn alb reprezintă o piesă esențială în arsenalul lor creativ, oferindu-le posibilitatea de a da viață celor mai îndrăznețe și sofisticate aranjamente florale. De asemenea, este o alegere inspirată pentru florăriile și atelierele de aranjamente, care doresc să-și impresioneze clienții cu prezentări de excepție.În concluzie, cosul oval din lemn alb pentru aranjamente florale este mai mult decât un simplu suport – este o expresie a frumuseții, eleganței și armoniei, care îmbină natura cu arta într-un mod inegalabil. Cu acest produs de excepție, fiecare aranjament floral devine o operă de artă, iar fiecare eveniment sau împrejurare specială devine o experiență memorabilă, încântând simțurile și sufletele tuturor celor care au privilegiul de a admira aceste creații impresionante.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 40 x 15 cm
 

 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar