Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cruce 55 cm cu stativ din burete umed pentru flori

În stoc
2388
63.00lei
Descriere
Crucea de 55 cm cu stativ din burete umed pentru flori este un produs deosebit, conceput special pentru aranjamente florale spectaculoase.
Datorită designului său ingenios, această cruce este perfectă pentru a crea cele mai impresionante aranjamente florale. Buretele umed al stativului reține și menține umiditatea necesară pentru florile dumneavoastră, astfel încât acestea să rămână proaspete și frumoase pentru o perioadă îndelungată.Crucea de 55 cm cu stativ din burete umed pentru flori este confecționată din materiale de înaltă calitate, asigurându-vă că veți avea un produs durabil și rezistent. Stativul solid oferă stabilitate și suport pentru aranjamentele florale complexe, în timp ce buretele umed garantează o hidratare optimă pentru florile dumneavoastră.Datorită dimensiunilor generoase ale crucii, aveți suficient spațiu pentru a crea aranjamente florale cu impact vizual puternic. Puteți utiliza diferite tipuri de flori și plante, cum ar fi trandafiri, crini, garoafe, lalele sau orice alte flori preferate, pentru a crea un aspect uimitor și impresionant.Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un amator pasionat, această cruce cu stativ din burete umed vă oferă o platformă excelentă pentru a vă exprima creativitatea și talentul în aranjarea florilor.  Cu acest produs de înaltă calitate, veți putea să vă transformați evenimentele sau spațiile în adevărate opere de artă florale, aducând o frumusețe deosebită și emoție prin intermediul florilor.
Dimensiuni: 55 x 39 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar