Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutii tip inima pentru flori set 3 buc

În stoc
44629
Preț vechi: 24.00 lei
Discount: 2.00 lei
22.00lei
Descriere
Aceste cutii inovatoare reprezintă o simbolizare a dragostei și afectiunii, fiind creată pentru a împărtăși bucuria și frumusețea naturii într-un mod cu totul special.Fiecare set cuprinde trei cutii excepționale, fiecare în formă de inimă, confecționate cu o atenție minuțioasă la detalii și calitate superioară. Aceste cutii sunt destinate să devină un cadou memorabil și de neuitat pentru cei dragi, un mod elegant de a aduce o notă de romantism și căldură în orice moment special.Cu o varietate bogată de opțiuni, puteți alege dintr-o paletă diversă de flori proaspete și viu colorate pentru a vă personaliza propriul aranjament floral. De la trandafiri roșii pasionale, la lalele delicate, frezii parfumate și crini nobili, fiecare floare este selectată cu grijă pentru a asigura un aspect încântător și o prospețime de lungă durată.Indiferent dacă doriți să sărbătoriți o aniversare, o zi de naștere sau doar să transmiteți un mesaj special, aranjamentele noastre florale sunt un mijloc perfect de a exprima sentimentele fără a spune un cuvânt. Fiecare floare alesă și plasată cu grijă în cutiile noastre este o declarație a iubirii și afecțiunii pe care o împărtășiți cu persoanele dragi.Echipa noastră dedicată de florarii talentați lucrează cu pasiune pentru a vă oferi cele mai frumoase creații florale, îmbinând tradiția cu inovația și eleganța. Fiecare aranjament este o operă de artă unică, făurită cu măiestrie pentru a încânta și impresiona cu fiecare detaliu.Pe lângă frumusețea și rafinamentul lor, cutiile noastre tip inimă pentru flori sunt și o alegere eco-friendly, realizate din materiale reciclabile și durabile. Așadar, nu numai că veți face o surpriză inimață cuiva drag, dar veți contribui și la protejarea mediului înconjurător.Îndrăzniți să încântați și să aduceți bucurie cu fiecare cutie inimă pentru flori din acest set deosebit. Transformați momentele speciale în amintiri de neuitat și oferiți un cadou cu adevărat special cu ajutorul aranjamentelor noastre florale impresionante. Comandați acum și faceți ca dragostea să înflorească într-un mod cu totul remarcabil.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni:
cutie 1         21 x 9 cm
cutie 2         19 x 8 cm
cutie 3         16 x 6 cm
 
Specificatii
Formainima
Tipcutii la set
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar