Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera 20 cm din burete umed pentru flori set 2 buc

În stoc
2194
47.00lei
Descriere
Sfera de 20 cm din burete umed pentru flori este un produs inovator, conceput special pentru a crea aranjamente florale spectaculoase și uimitoare. Această sferă de burete umedă oferă un mediu ideal pentru a stabili și susține flori proaspete, asigurându-se că aranjamentele tale florale vor rămâne proaspete și vibrante pentru o perioadă mai lungă de timp.
Această sferă de burete umedă pentru flori este realizată cu atenție la detalii și calitate superioară. Buretele umed din interiorul sferei păstrează apa și hrănirea plantelor, permițând florilor tale să reziste mai mult timp și să rămână frumoase și sănătoase.
Cu un diametru de 20 cm, această sferă este suficient de spațioasă pentru a crea aranjamente florale complexe și pline de culoare. Poți alege flori de diferite soiuri și culori, pentru a crea un aranjament unic și captivant. Buretele umed va susține fiecare floare în mod ferm, asigurându-se că fiecare element al aranjamentului tău rămâne în poziție și este bine fixat.
Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un pasionat care dorește să-și aducă propria creație în viață, sfera de 20 cm din burete umed pentru flori este instrumentul perfect pentru tine. Cu această sferă, vei putea realiza aranjamente florale elegante, cu un aspect profesional, care vor impresiona orice privitor.
Așadar, adu un strop de frumusețe în viața ta cu ajutorul acestei sfere de 20 cm din burete umed pentru flori. Transformă-ți ideile în realitate și creează aranjamente florale uimitoare care să aducă bucurie și prospețime în orice spațiu.
Dimensiuni: 200 mm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar