Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera 25 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2195
39.00lei
Descriere
Sfera de 25 cm din burete umed pentru flori este un produs excelent pentru a crea aranjamente florale impresionante. Această sferă de burete umed oferă un mediu ideal pentru păstrarea și hidratarea florilor, asigurându-se că acestea rămân proaspete și frumoase pentru o perioadă mai lungă de timp.Datorită dimensiunii sale generoase de 25 cm, sfera de burete umed oferă suficient spațiu pentru a crea aranjamente complexe și pline de viață. Puteți să inserați florile preferate în burete, fixându-le în poziție pentru a crea o prezentare impresionantă. Buretele umed va asigura ca florile să primească hidratarea necesară pentru a rămâne proaspete și vii timp de mai multe zile.
Această sferă de burete umed pentru flori este versatilă și poate fi utilizată în diferite ocazii și evenimente speciale. Indiferent dacă pregătiți aranjamente florale pentru nunți, petreceri sau pur și simplu pentru a decora casa, acest produs vă va ajuta să realizați creații frumoase și impresionante.Cu sfera de 25 cm din burete umed pentru flori, puteți da frâu liber creativității dumneavoastră și puteți crea aranjamente florale uimitoare, care să atragă privirile tuturor. Adăugați flori colorate și frunze decorative pentru a aduce o notă de prospețime și frumusețe în orice spațiu.Așadar, dacă sunteți pasionat de aranjamentele florale și doriți să creați compoziții impresionante, sfera de 25 cm din burete umed pentru flori este alegerea perfectă. Beneficiați de calitatea sa superioară, durabilitatea și versatilitatea sa, și bucurați-vă de bucuria de a crea aranjamente florale unice și frumoase pentru fiecare ocazie specială.
Dimensiuni: 250 mm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar