Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutie tip landou pentru decoratiuni

În stoc
43767
20.00lei
Descriere
Cu siguranță, doresc să vă împărtășesc detalii mai cuprinzătoare despre minunata noastră ofertă: "Cutie tip landou pentru decoratiuni". Această cutie este o alegere deosebită pentru a aduce un strop de eleganță și farmec în orice aranjament floral. Fie că sunteți un pasionat al artei florale sau căutați să adăugați un plus de rafinament decorului dvs., această cutie tip landou este cu adevărat alegerea ideală.
Proiectată cu atenție la fiecare detaliu, această cutie tip landou emană un aer vintage și clasic, transformând simplul act de a expune aranjamente florale într-o experiență plină de frumusețe și romantism. Materialele de cea mai înaltă calitate au fost alese pentru a asigura durabilitatea și aspectul impecabil al acestei cutii, astfel încât să puteți să vă bucurați de frumusețea ei în timp.
Oferind un spațiu generos pentru a găzdui aranjamente florale complexe și încântătoare, această cutie tip landou permite florilor să fie dispuse într-un mod care să evidențieze fiecare detaliu al frumuseții lor naturale. Indiferent dacă doriți să creați un buchet impresionant de flori proaspete din grădină sau să aranjați delicate flori uscate, această cutie vă oferă un cadru perfect pentru a vă exprima creativitatea.
Nu doar că această cutie tip landou servește ca un suport ferm pentru aranjamente florale, dar adaugă și o notă de poveste și nostalgie în atmosfera dvs. Fie că o plasați pe o masă centrală în living sau pe o etajeră în colțul camerei, cutia tip landou devine cu ușurință un punct focal încântător și un subiect de conversație pentru vizitatorii dvs.
În plus față de frumusețea sa estetică, această cutie tip landou a fost proiectată și pentru a fi ușor de îngrijit. Materialul său rezistent la murdărie și zgârieturi îi păstrează aspectul proaspăt chiar și în condiții de utilizare frecventă. Curățarea este o operațiune simplă, permițându-vă să vă mențineți cutia mereu impecabilă.
În concluzie, "Cutie tip landou pentru decoratiuni" este mult mai mult decât un simplu suport pentru aranjamente florale. Este o piesă deosebită de decor care adaugă eleganță și farmec oricărui spațiu în care este plasată. Fie că sunteți un profesionist în arta florilor sau doar căutați să aduceți un strop de frumusețe naturală în viața dvs. de zi cu zi, această cutie tip landou vă va încânta cu siguranță simțurile și ochii, transformând fiecare aranjament floral într-o adevărată operă de artă.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni: 30 x 17 cm
 
Specificatii
Formaaltele
Tipcutii la bucata
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar