Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos inalt snur impletit pentru aranjamente florale

În stoc
34799
20.00lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unui element versatil și elegant pentru a da viață aranjamentelor florale și decoratiunilor interioare, atunci ați găsit produsul perfect în "Cosul înalt din snur impletit pentru aranjamente florale"! Acest cos excepțional este conceput cu migală și atenție la detalii pentru a oferi un cadru robust și stabil pentru frumusețea naturii încântătoare.Fabricat dintr-un snur impletit de înaltă calitate, acest cos adaugă o notă de farmec rafinat fiecărei compoziții florale, fie că este vorba de nunți, petreceri, evenimente speciale sau decorarea interioară a locuinței dumneavoastră. Designul său inalt și elegant este perfect pentru a oferi flori proaspete sau artificiale, frunze, ramuri, iarba, sau alte elemente decorative o prezență impresionantă și plină de stil.Cu o construcție durabilă și rezistentă, acest cos înalt asigură că aranjamentele dumneavoastră florale rămân fermecătoare și intacte, fără nicio îngrijorare. Snurul impletit este atent ales pentru a asigura că florile și vegetația rămân în poziția dorită și că totul arată minunat de fiecare dată.Versatilitatea acestui produs nu se limitează doar la aranjamentele florale. Îndrăzniți să fiți creativi și utilizați cosul înalt și elegant pentru a crea diverse decoratiuni interioare de-a lungul anotimpurilor. Adăugați-l în colțurile camerei, pe terasă sau în grădină, și vă veți bucura de un decor plin de farmec și personalitate.
Acest cos din snur impletit este ușor de manevrat și transportat datorită designului său ergonomic și mânerelor integrate. Acum puteți muta aranjamentele florale și decoratiunile interioare într-un mod facil și fără a le deteriora.În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui cos înalt din snur impletit, perfect pentru a sublinia frumusețea aranjamentelor florale și pentru a adăuga un strop de eleganță decoratiunilor dumneavoastră interioare, nu căutați mai departe! "Cosul înalt din snur impletit pentru aranjamente florale" este alegerea perfectă pentru a îmbogăți fiecare moment cu natura în toată splendoarea sa și cu un stil impresionant. Decorați-vă viața și aduceți bucurie și prospețime în fiecare colț al casei dumneavoastră cu ajutorul acestui produs exceptional.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 24 x 20 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar