Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 5 fire frunze artificiale color

În stoc
8067
27.00lei
Descriere
Cu mândrie vă prezentăm Buchetul nostru cu 5 Fire de Frunze Artificiale Colorate, o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă un strop de natură în fiecare colț al casei lor sau să creeze aranjamente florale cu adevărat remarcabile. Acest buchet excepțional este o piesă de artă în sine, concepută meticulos pentru a aduce o notă de prospețime și vitalitate în orice mediu.Fiecare frunză artificială din acest buchet a fost creată cu cea mai înaltă atenție la detalii, replicând texturile, culorile și formele naturale cu o precizie uimitoare. Paleta diversificată de culori adaugă profunzime și strălucire aranjamentelor florale, permițându-vă să vă exprimați creativitatea în cele mai subtile moduri. Indiferent dacă doriți să aduceți un strop de toamnă în decorul dvs. sau să creați o atmosferă vibrantă de primăvară, acest buchet versatil vă va ajuta să vă îndepliniți viziunea.Buchetul nostru nu este doar o simplă colecție de frunze artificiale, ci o operă de artă prin ea însăși. Fiecare fire este atent așezat și aranjat pentru a crea o compoziție echilibrată și estetică. Fiecare element al acestui buchet a fost selectat cu grijă pentru a se armoniza perfect cu celelalte, astfel încât să puteți crea instantaneu o atmosferă plină de farmec și rafinament în orice încăpere.
Aranjamentele florale au fost întotdeauna o modalitate sofisticată de a decora spațiile și de a transmite sentimente profunde. Cu Buchetul nostru cu 5 Fire de Frunze Artificiale Colorate, puteți adăuga o notă personală și plină de bucurie în fiecare colț al casei sau la evenimentele speciale. Fie că doriți să decorați masa de sărbătoare, să creați un decor impresionant pentru o nuntă sau să oferiți un cadou memorabil, acest buchet va fi cu siguranță piesa centrală care atrage privirile și stârnește admirția.Încheiem spunând că Buchetul nostru cu 5 Fire de Frunze Artificiale Colorate nu este doar un simplu produs, ci o investiție în frumusețea și eleganța dvs. Această creație impresionantă va aduce bucurie și inspirație în viața dvs. sau a celor dragi pentru mult timp de acum încolo. Alegeți să vă împodobiți mediul cu această operă de artă florală și transformați fiecare zi într-o experiență estetică rafinată.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 30 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar