Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Bio gel pentru flori

În stoc
7324
1.50lei
Descriere
Indiferent dacă ești un pasionat al aranjamentelor florale sau un florist profesionist, acest produs inovator îți va transforma complet experiența de a lucra cu flori.
Bio gel pentru flori este soluția perfectă pentru a menține frumusețea și prospețimea aranjamentelor tale florale pentru o perioadă mai îndelungată. Acest gel special a fost creat cu grijă pentru a oferi floriilor o alternativă eco-friendly și durabilă față de metodele tradiționale de hidratare a florilor.
Astfel, florile sunt hrănite constant cu apa necesară, ceea ce prelungește semnificativ durata de viață a acestora. Poți fi sigur că aranjamentele tale florale vor rămâne proaspete și pline de culoare pentru o perioadă îndelungată, fără a mai fi nevoie să le schimbi apa zilnic sau să îți faci griji că se vor ofili.
Datorită formulei sale speciale, Bio gel pentru flori este complet biodegradabil și prietenos cu mediul înconjurător. Poți avea încredere că folosind acest gel, contribui activ la protejarea mediului și la reducerea deșeurilor plastice asociate cu metodele tradiționale de hidratare a florilor.
Acest accesoriu inovator poate fi utilizat într-o varietate de aranjamente florale, de la buchete elegante la compoziții florale deosebite. Nu există limite în ceea ce poți crea cu Bio gel pentru flori! Poți să-ți folosești imaginația și să creezi designuri florale spectaculoase, știind că florile tale vor rămâne proaspete și atrăgătoare pentru o perioadă îndelungată.
Descoperă acum beneficiile Bio gel pentru flori și începe să-ți transformi pasiunea pentru floristică în adevărate opere de artă! Alege calitatea, durabilitatea și respectul față de mediu cu acest accesoriu revoluționar. Nu mai aștepta! Adaugă Bio gel pentru flori în arsenalul tău de accesorii floristice și bucură-te de rezultatele uimitoare pe care le vei obține.
Gramaj 10 g
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar